حفاظ پنجره را از دو دیدگاه درونی و بیرونی میتوان بررسی کرد و در هر دو دیدگاه به بعد ماده و معنای آن نیز توجه نمود. از ابعاد مادی نرده پنجره میتوان به بعد حفاظت و صیانت آن اشاره نمود که آدمی را از ناهنجاری های وارده از دنیای بیرون و اختلالات روانی درونی همچون سپری ستبر محفوظ می کند. پنجره های بنا که در حکم چشم و گوش و بینی و دهان آن بوده و تنها محل ارتباطی بنا با دنیای خارج هستند که به ساکنین آن امکان میدهد با محیطی که جزوی از آن هستند در تعامل باشند از اهمیت بالایی برخوردارند و با وجود چنین نرده های زیبایی که در معنای روح شان بوده کیفیتی دو چندان پیدا کنند.
استفاده از پنجره در معماری ساختمان از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که پنجره مهمترین و گاهی اوقات تنها مسیر ورود نور طبیعی به درون اتاق است. وجود این نور چه در معماری داخلی و چه از نظر روانشناسی و سلامت بسیار مهم است. اما مسئلهای که در این بین با آن مواجهیم، ضعف امنیتی پنجره است. برای آنکه نور به اندازهی کافی وارد اتاق شود بخش اعظمی از پنجره از شیشه ساخته میشود. این مسئله سبب نفوذپذیر شدن پنجره شده و استفاده ازحفاظ پنجره را بدل به یک ضرورت میکند. حفاظهای پنجره انواع مختلفی دارند. این تنوع در ابعاد مختلفی قابل بحث و بررسیست. در ادامه مهمترین مسائل را در خصوصانواع حفاظ پنجره بررسی خواهیم کرد.
بخشهای مهم حفاظ پنجره
حفاظ پنجره ساختاری مستحکم است که بر روی پنجره نصب شده و امکان ورود از طریق آن را به حداقل میرساند. این حفاظها به بخشهای مختلفی تقسیم میشوند. با توجه به ساختار حفاظ میتوان قسمتها و قطعات مختلفی را در آن دید. یکی از نقاط حساس و بسیار مهم در حفاظ، پایهی آن است. هر حفاظ معمولاً چهارپایه دارد که در چهار گوشهی پنجره و بر روی دیوار محکم میشوند. استحکام این بخش از حفاظ و اتصال محکم آنها به دیوار بسیار مهم است. چرا که این پایهها نقش مهمِ نگه داشتن حفاظ بر روی پنجره را بر عهده دارند. به ویژه زمانی که حفاظ وزن بالایی دارد مهم است که پایهها به خوبی به دیوار محکم شوند. در انواع حفاظها، قطعات مختلفی نقش ساختار اصلی را ایفا میکنند. در ساختارنرده پنجره فلزی از پروفیلها و تسمهها در اندازههای مختلفی استفاده میشود. اگر حفاظ مورد نظر متحرک و باز شو باشد، لولاها و قفل را نیز میتوان به عنوان بخشی اساسی از حفاظ معرفی کرد.
انواع حفاظ پنجره کدامند؟
حفاظهای پنجره در ابعاد مختلفی قابل دستهبندی هستند. برای مثال گاهی آنها را با توجه به نوع پنجرهی مورد نظر معرفی میکنند. همچنین ممکن است با توجه به اندازهی آنها نیز طبقهبندیهایی را برای آنها قائل شوند:
- حفاظ پنجره معمولی
- حفاظ پنجره دو جداره
- حفاظ بزرگ پنجره
- حفاظ کوچک پنجره
- حفاظ متحرک پنجره (لولایی و آکاردئونی)
- حفاظ ثابت
اما یکی از اساسیترین تقسیمبندیهای حفاظهای پنجره، بر اساس مواد اولیه مورد استفاده در ساخت آنهاست. از این حیث نیز حفاظها در انواع مختلفی تولید میشوند. دو مورد از برجستهترین حفاظها از این نظر، حفاظهای آهنی (فلزی) و استیل هستند.
انواع حفاظ آهنی را بشناسید
به دلیل اهمیت بیشتر حفاظ آهنی پنجره بیشتر به آن پرداخته و انواع مختلف آن را از نظر خواهیم گذراند. این نوع حفاظها را میتوان بر اساس سبک ساختشان بررسی کرد. به این ترتیب در زیر خواهید دید که چند مدل از این حفاظها وجود دارد و هر یک چه ویژگیهایی دارند. حفاظ پنجره فرفورژه سبک فرفورژه یکی از سبکهای بسیار مهم در تولید انواع تجهیزات فلزی ساختمان است. انواع حفاظهای درب و پنجره، انواع دربهای پارکینگ و ورودی ساختمان و نرده راه پله به کمک طرحهای فرفورژه ساخته میشوند. فرفورژه که به آن گلنرده نیز گفته میشود از میلههای فلزی پر پیچ و تاب و اجزای مختلفی تشکیل میشود. این نوع حفاظ بسیار زیبا بوده و توجه بینندگان را به خود جلب میکند. حفاظ پنجره CNC دیگر مدل ساخت انواع حفاظ، مدل CNC است. این نوع حفاظ با پیشرفتهترین دستگاهها ساخته شده و دقت و ظرافت بسیار بالایی در ساختار آن مشاهده میشود. استفاده از شکلهای زیبا یکی از خصیصههای مهم این نوع حفاظ است. حفاظ پنجره مدرن و بهروز در طراحی بخشهای مختلف ساختمان میتوان از سبکهای متعددی استفاده کرد. یکی از سبکهای بسیار مهم در طراحی، سبک مدرن است. این سبک که در حیطههای مختلف همچون هنر، طراحی داخلی، معماری ساختمان و ... مشاهده میشود، بر پایهی سادگی استوار است. در این نوع حفاظ اغلب پروفیلهایی با طرحهای ساده افقی، عمودی و مورب به کار میروند. حفاظهای مدرن تناسب بسیار بالایی با معماریهای مدرن داشته و مناسب این ساختمانها هستند. حفاظ پنجره لوکس اگر ساختمانی لوکس و زیبا دارید، نصبحفاظ پنجره لوکس به شما پیشنهاد میشود. چرا که همانطور که در ادامه خواهید خواند یکی از مزایای بسیار مهم حفاظهای پنجره، بخشیدن زیبایی به ساختمان است. در حفاظهای لوکس، شاهد زیبایی هر چه بیشتر طرحها و الگوهای طراحی هستیم.
حفاظ پنجره در چه ساختمانهایی لازم است؟
در انواع پنجرهها و ساختمانهایی با کاربردهای مختلف، استفاده ازحفاظ پنجره یک ضرورت مهم است. اما در برخی مواقع نصب حفاظ بیش از موارد دیگر بدل به یک نیاز اساسی میشود. در زیر این موارد را بیان میکنیم.
- خانه ویلایی:در خانههای ویلایی به دلیل نزدیک بودن پنجره به سطح زمین، دسترسی افراد به آنها راحتتر است. به همین دلیل استفاده از حفاظ میتواند در آسودگی خاطرتان نقش موثری داشته باشد. به ویژه در مواردی که ویلای مورد نظر در محلی کمرفتوآمد و خارج از شهر واقع شده باشد.
- طبقه همکف ساختمانها:در ساختمانهای چند طبقه شاید برای حفظ امنیت ساختمان نیازی به استفاده از حفاظ نباشد. بهتر است برای پنجرههای راهرو و واحدهای همکف و گاهی طبقهی اول به نصب حفاظ فکر کنید.
- در محل زندگی کودکان:حضور کودک در یک خانه استفاده ازنرده پنجره را بدل به یک نیاز میکند. در محیطهای آموزشی ابتدایی، مهد کودک و خانههای بازی نیز علاوه بر ایجاد امنیت، برای حفظ ایمنی نصب حفاظ توصیه میشود.
مزایا و کاربردهای نرده پنجره آهنی
انواع حفاظهای پنجره از نظر ویژگیهای ساختار و ظاهری با یکدیگر تفاوت دارند. اما همهی آنها اهدافی مشخص و تقریباً یکسانی را دنبال میکنند. همچنین نصب آنها علاوه بر برآورده کردن نیازهای ضروری، برخی مزایای جانبی نیز دارد. این موارد عبارتند از: حفظ امنیت و جلوگیری از ورود ناخواسته: حفاظ پنجره را میتوان نگهبان یک ورودی مهم در ساختمانتان دانست. البته در کنار نصب حفاظ گاهی افراد از روشهای زیر نیز برای افزایش امنیت پنجره استفاده میکنند. اما هیچ یک از اینها نمیتوانند جاینرده پنجره را در تامین امنیت پر کنند.
- تقویت شیشهها و استفاده از شیشههای ایمنتر
- استفاده از دزدگیر و نصب حسگر بر روی درب و پنجره
- نصب قفلهای ضدسرقت بر روی پنجرهها
حفظ ایمنی کودکان:دیگر کاربرد بسیار مهم حفاظهای پنجره که قبلتر هم به آن پرداختیم، محافظت از سلامت کودکان و جلوگیری از سقوط آنهاست. زیبایی ساختمان:نمای ساختمان با استفاده از انواع سنگها و تجهیزات دیگر طراحی میشود. به همین دلیل استفاده از حفاظهای زیبا و دارای هارمونی مناسب با دیگر بخشهای نما، به این زیبایی میافزاید.
حفاظ پنجره را از دو دیدگاه درونی و بیرونی میتوان بررسی کرد و در هر دو دیدگاه به بعد ماده و معنای آن نیز توجه نمود. از ابعاد مادی نرده پنجره میتوان به بعد حفاظت و صیانت آن اشاره نمود که آدمی را از ناهنجاری های وارده از دنیای بیرون و اختلالات روانی درونی همچون سپری ستبر محفوظ می کند. پنجره های بنا که در حکم چشم و گوش و بینی و دهان آن بوده و تنها محل ارتباطی بنا با دنیای خارج هستند که به ساکنین آن امکان میدهد با محیطی که جزوی از آن هستند در تعامل باشند از اهمیت بالایی برخوردارند و با وجود چنین نرده های زیبایی که در معنای روح شان بوده کیفیتی دو چندان پیدا کنند. این کیفیت با نقش زیبای آنها در ارتباط بوده و به معماران عزیز این امکان را میدهد که با طراحی پنجره ها با دست انداز کوتاهتر و جبران آن با نرده پنجره فضایی پر نور و فراخ داشته باشند که سرشار از زندگی و جاودانگی است. لذا سایه روشن های ایجاد شده توسط این نرده ها و حفاظ ها و همچنین دید فراختر از درون و محصوریت از بیرون کیفیت این فضا را دو چندان میکند.
صنایع فلزی کاوه با توجه به تمام ابعاد زیبایی شناختی و فنی نمونه هایی از آن را در اختیار مخاطبین گرامی قرار میدهد. حفاظ پنجره ساختمان با بالاترین کیفیت را با صنایعفلزی کاوه تجربه کنید.
سفارش خرید حفاظ
حفاظ پنجره را میتوانید به روشهای مختلف اینترنتی و حضوری خریداری کنید. یکی از مزیتهای انواع حفاظهای فلزی، امکان سفارش و دریافت آنها بر اساس خواسته و سلیقهی خودتان است. برای سفارش این تجهیزات به صورت اینترنتی میتوانید از طریق معتبرترین شرکت فعال در حوزه حفاظ های امنیتی،صنایع فلزی کاوهاقدام کنید. مزیت بهرهمندی از خدمات این شرکت، ارائهی خدمات نصب به حرفهایترین شکل ممکن است. به طوری که هیچگاه نگران هیچ اتفاقی برای حفاظ نصب شده نخواهید بود. قیمت مناسب از دیگر مزیت سفارش از این مجموعه است.قیمت حفاظ پنجره به عوامل مختلفی بستگی دارد. به همین دلیل در هنگام سفارش میتوانید با توجه به پارامترهایی همچون نوع حفاظ، سبک، اندازه و طرح مورد نظر حفاظی متناسب با بودجهی مورد نظر خود خریداری کنید. اگر برای انتخاب و خریدنرده پنجره مناسب و نصب نیاز به راهنمایی دارید. حتماً از مشاورهی رایگان کارشناسان خبرهی سایت بهرهمند شوید.
-
رنگ تمامی حفاظ ها رنگ الکترواستاتیک (کوره ای) پوشش فام درجه یک می باشد.
-
مقطع پروفیل قاب برای ابعاد کمتر از 150*150 سانتیمتر 20*20 و بیشتر از 150*150 سانتیمتر 40*40 می باشد.
-
مراحل ساخت حفاظ پنجره و بالکن: مرحله اول ساخت حفاظ مطابق با طرح و اندازه، مرحله دوم ساب زدن نقاط جوش، مرحله سوم فلپ زنی برای ایجاد سطح کاملا یکنواخت، مرحله چهارم پاکسازی حفاظ و رفع آلودگی ها، مرحله پنجم رنگ آمیزی به روش الکترواستاتیک، مرحله ششم کنترل کیفیت و بسته بندی حفاظ
-
ضخامت تمامی پروفیل های مصرفی 2 میلیمتر می باشد.
-
قیمت های فوق با احتساب جوشکاری دوطرفه می باشد.
-
هزینه نصب و لکه گیری هر متر مربع 35 هزار تومان می باشد.
سوالات متداول بهترین حفاظ برای پنجره کدام است ؟ طرح های فرفورژه و مدرن حفاظ پنجره از لحاظ امنیت فرقی با هم ندارند. انتخاب بهترین حفاظ کاملا به سلیقه و پروژه شما بستگی دارد. زمان تحویل از شروع سفارش حفاظ پنجره چند روزه است؟ برای پروژه هایی با متراژ معمولی بعد از عقد قرارداد 5 الی 7 روز کاری است. برای پروژه های بزرگ و خاص به تناسب این زمان بیشتر می شود. کدوم مدل حفاظ پنجره از لحاظ امنیت بهتر است؟ همه ی مدل های حفاظ پنجره امنیت کافی را برقرار می کنند. فقط در شکل ظاهری باهم متفاوت هستند. چطور یک حفاظ پنجره خوب سفارش بدهیم؟ برای سفارش و راهنمایی با شماره 021284270 تماس بگیرید.
مقالات مشابه
- 6 روشها تسلط لباس بچگانه
- چگونه با استفاده از این نکات با هر چالش داروهای گیاهی به راحتی کنار بیاییم
- شیفته داروهای گیاهی؟ 10 توضیح چرا زمان آن است توقف!
- چگونه با استفاده از این نکات با هر چالش داروهای گیاهی به راحتی کنار بیاییم
- مهاجرت به کانادا خانم ابروانی
- راز پنهان در پشت ثبت آگهی تبلیغاتی
- این طرح نابغه لباس بچگانه را نگاهی به
- ویژگی های لباس بچگانه
- 15 مارک بهترین کرم پودر ایرانی و خارجی [پوششدهی عالی]
- دبیر بن کارسون اتوبوس تور می رسد در کنار رودخانه برای ایمان و مشارکت عمومی خصوصی بحث