سدیم لوریل سولفات چیست؟

شایعات در مورد خطرات احتمالی SLS به طور گسترده به تیتر حقایق در وب وبسایت های انتقادی از مواد شیمیایی سدیم در محصولات محافظت از پوست ارائه می شود. سخت است بدانید که یک متاع حاوی چه میزان SLS می باشد زیرا معمولا درصدها بر بر روی برچسب مواد تشکیل دهنده ذکر نشده است. با همین حال، مطالعاتی که مربوط به اثرات به کارگیری ی طولانی مدت از همین محصولات باشد وجود ندارد به این عامل مطالعات اصلی خلوص های بالاتری از اس ال اس انجام سدیم لوریل اتر سولفات دو مول اتیلن اکساید می شود. مدرکی دال بر سرطان زا بودن این فرآورده وجود ندارد، ولی دوزهای بالا ممکن می باشد پوست را تحریک کند. امروزه یک محصول دارای ربط با اسم تجاری سدیم کوکو سولفات، ممکن است کاهش حساس سدیم لوریل سولفات تحریک کننده باشد. در عوض، صابون ها و شامپوهای نوپا اکثر زمان ها از یک پاک کننده نزدیک اما ملایم تر به اسم سدیم لورت سولفات (SLES) به کار گیری می خمیر سدیم لوریل سولفات کنند. همین همان چیزی میباشد که در صابون ها و مواد شوینده یافت می شود تا بتوانیم صورتها یا این که ظروف روغنی خویش را حساس آب بشوییم وکثیفی یا چربی ها را از میان ببریم. به همین مضمون‌ که احتمال تأثیر آن بر روی پوست اندک است. در غلظت های تحت تر، از آن در خمیر دندان، شامپو، خمیر ریش استعمال می شود. SLS یک سورفاکتانت آنیونی هست که در محصولات خانگی مثل خمیر دندان، شامپو، فوم های اصلاح و حمام به عامل اثر غلیظ کننده و توان آن در تولید کف استفاده می شود. از آن جا که بدن انسان فاقد آنزیم هایی هست که بضاعت جزء‌جزء‌کردن SLS را داشته باشد، این ماده به مرور روزگار در بدن انباشته می شود. این ماده شیمیایی در بخش اعظمی از محصولات تمیز کننده و آرایشی یافت می شود. همین ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار کاربرد دارد. در ادامه مقاله در نشریه عالم شیمی فیزیک توضیحات بیشتری در رابطه اساسی همین ماده شیمیایی ارائه می گردد لطفا یار ما باشید.

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort fud crypter