چگونه به طبخ مرغ karahi, به راحتی

من می دانم منظور شما چیست. این است که واقعا یک روش آسان. من به طور معمول سرخ کردن پیاز برای اولین بار همراه با ادویه جات ترشی جات و سپس اضافه کردن بقیه مواد تشکیل دهنده در مراحل.

نفت در پایان در حال انجام همین کار است. آن مهم ترین بخش از این دستور غذا. این پایان می رسد تا سرخ کردن ادویه جات ترشی جات و سیر و زنجبیل و oinions.

اصلا دست کشیدن از آن تا زمانی که شما آن را سعی کردم.
وجود دارد که معروف انگلستان رستوران است که با استفاده از این روش برای 20 سال است.

نکته کلیدی این است که ارتفاع گرما و روغن.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.nettny.im