آیا داشتن فلزیاب و یا طلایاب طبق قانون مجازات دارد؟ قیمت دستگاه طلایاب در بازار
حمل فلزیاب جرم است؟ قوانین حمل و نگهداری فلزیاب فلزیاب توران
یگان حفاظت میراث فرهنگی تمامی تبلیغاتی را که در فضای مجازی و حقیقی برای خرید و فروش این دستگاهها میشود، تحتنظر دارد و با افرادی که بهصورت غیرقانونی اقدام به خرید و فروش کنند، برخورد میکند. برای انجام هرگونه فعالیت مرتبط با فلزیاب، از جمله خرید، فروش، حمل و نگهداری، باید مجوز قانونی از سازمان میراث فرهنگی دریافت شود. بدون این مجوز، هرگونه اقدام در این زمینه به عنوان جرم تلقی میشود و فرد متخلف به مجازات قانونی محکوم خواهد شد. ماده ۸ ـ تمام دستگاههای فلزیاب که به علت تخلف از مفاد قانون یا این آییننامه از سوی مراجع ذیصلاح ضبط شده یا میشوند، در اختیار سازمان میراث فرهنگی کشور قرار میگیرد. این سازمان میتواند آنها را به اشخاصی که دارای مجوز خرید هستند با رعایت مقررات مربوط، بفروشد. داشتن فلزیاب به خودی خود جرم نیست، اما استفاده و نگهداری از این دستگاهها بدون مجوز قانونی میتواند به جرم تبدیل شود.
اما استفاده و نگهداری از این دستگاهها در ایران تحت قوانین خاصی قرار دارد و میتواند به جرم تبدیل شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مجازات حمل و نگهداری فلزیاب در کانال تلگرام حقوق کیفری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مجازات حمل و نگهداری فلزیاب پاسخ دهند. استفاده غیر قانونی از فلزیاب به خصوص با هدف حفاری و کاوش غیر مجاز، علاوه بر ضبط و مصادره دستگاه، مجازات حبس را نیز به همراه دارد.
برای مثال، فردی که دستگاه را بدون مجوز از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری حمل کند، مرتکب تخلف شده و ممکن است مجازات های مختلفی از جمله جریمه نقدی، ضبط دستگاه و حتی حبس در انتظار او باشد. ماده ۷ هم تاکید میکند که ورود دستگاههای فلزیاب به دریافت مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور منوط بوده و رعایت سایر مقررات ناظر به موضوع آن است. به گزارش سلام نو، قیمت یک دستگاه فلزیاب در بازار ایران به ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است؛ خرید، فروش، استفاده و حتی نگهداری از آن بدون مجوز میراث فرهنگی، عملی مجرمانه محسوب میشود و اگر هنگام حفاری غیرمجاز، کشف شود مرتکب به یک تا سه سال حبس، محکوم خواهد شد. نگهداری دستگاه فلزیاب و یا استفاده از آن بدون اخذ مجوز، دارای وصف کیفری است و مرتکب را با مجازات قانونی این امر، روبرو خواهد ساخت و همین امر، ضرورت اطلاع از قانون جدید مجوز گنج یاب در ایران و مجازات حمل و نگهداری فلزیاب بدون مجوز را ضروری می سازد. استفاده از فلزیاب بدون کسب مجوز و خارج از چهارچوب های قانونی، عواقب و مجازات هایی را در پی خواهد داشت. بر اساس قانون، حمل و نگهداری دستگاه فلزیاب به صورت غیر مجاز، جرم محسوب شده و فرد خاطی علاوه بر ضبط و مصادره دستگاه، به مجازات حبس از یک تا سه سال محکوم خواهد شد.
اگر مجوز داشته باشید، جرمی مرتکب نشدهاید و اقدامات شما مجازاتی به دنبال نخواهد داشت. در ماده ۱۲ نیز آمده که تعیین دستگاههای اجرایی که برای انجام وظایف خاص خود مستثنا از این آییننامه هستند، با سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور خواهد بود. تبصره 1 – دستگاههای اجرائی برای انجام وظایف خاص سازمانی خود از شمول این قانون مستثنی میباشند.
همچنین، به افرادی که دستگاه ها را برای مصارف شخصی، مانند جستجو برای اشیاء گمشده، استفاده می کنند، توصیه می شود که از دستگاه های فلزیاب فقط در مناطقی استفاده کنند که مشکلی از نظر قانونی یا امنیتی برای آن ها ایجاد نکند. این میان، سازمان (وزارت) میراث فرهنگی به عنوان شاکی خصوصی وارد عمل شده و در مراجع قضایی برای افراد خاطی تشکیل پرونده میدهند و خواستار اعمال مجازات میشوند. قبل از پرداختن به قوانین، بهتر است ابتدا با دستگاه فلزیاب و کارکرد آن آشنا شویم.
دستگاه فلزیاب ژاپنی
دستگاه فلزیاب ژئوفیزیک
فلزیاب سیمپلکس
فلزیاب سیمپلکس اولترا
فلزیاب سیمپلکس دست دوم
فلزیاب سرچر
فلزیاب سی تی ایکس 3030
فلزیاب سبلان
فلزیاب ساخت اسراییل
فلزیاب سیمپلکس پلاس