WHO خطرات برنامه های تقویت کننده "متداول" را فهرست می کند - RT World News
سازمان بهداشت جهانی به کشورها نسبت به برنامههای تقویتی «مشترک» هشدار داده و گفته است که این برنامهها نابرابری در واکسنها را تشدید میکنند و حتی میتوانند همهگیری را طولانی کنند.
بر اساس گزارش گروه مشاوره ایمن سازی سازمان جهانی بهداشت (SAGE) که روز چهارشنبه منتشر شد، تمرکز بر روی "باید به کاهش مرگ و میر و بیماری های جدی ادامه دهدو همچنین برای حفاظت از سیستم های مراقبت های بهداشتی. SAGE ابراز نگرانی کرد که "تجویز در مقیاس بزرگ دوزهای تقویت کننده خطر دسترسی به واکسن را مختل می کندبا هدایت منابع از کشورهایی که کمتر واکسینه شده اند به کشورهایی با نرخ واکسیناسیون بالا.
دکتر تدروس آدانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس مطبوعاتی در اواخر روز چهارشنبه توضیح داد که با 20 درصد از تمام دوزهای واکسن که در حال حاضر به عنوان تقویت کننده و دوز اضافی داده می شود، "برنامه های تقویت کننده رایج به جای پایان دادن به بیماری همه گیر را طولانی تر می کنندهدایت منابع واکسن به کشورهایی که سطح ایمنی بالایی دارند باعث ایجاد ویروس می شود.فرصت های بیشتری برای انتشار و جهشاو اضافه کرد.
گبریسوس همچنین خاطرنشان کرد که اکثریت قریب به اتفاق بستریها و مرگومیرها بر افراد واکسینه نشده تأثیر میگذارد، نه افراد واکسینه نشده، به این معنی که تمرکز کشورها باید بر روی دستیابی به هدف واکسیناسیون 40 درصد از جمعیت خود تا پایان امسال و 70 نفر باشد. درصد تا پایان سال جاری اواسط سال آینده
طبق گزارش SAGE، حداقل 126 کشور در حال حاضر دستورالعمل هایی را برای واکسیناسیون تقویتی یا تکمیلی صادر کرده اند و بیش از 120 کشور شروع به افزایش جمعیت خود کرده اند.
"اکثر این کشورها به عنوان پردرآمد یا با درآمد متوسط بالاتر طبقه بندی می شوند. هیچ کشور کم درآمدی هنوز برنامه واکسیناسیون تقویتی را معرفی نکرده است."، در این گزارش آمده است.
اظهارات Gebreyes در حالی است که بریتانیا مرتباً رکوردهای جدیدی را در آنچه Gebreyes نامیده است اعلام می کند.برنامه تقویت کننده رایجروز سه شنبه 968 هزار و 665 داروی تقویت کننده و دوز سوم در کشور تجویز شد و حدود 53.6 درصد از کل بزرگسالان قبلاً تقویت شده اند.
شما می توانید این داستان را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید:
[ad_2]